Byt na prodej: 1+kk 33m2 v Praze-Malvazinkách za 3 799 000 kč

Nabízím krásný byt na prodej v ulici Houdova 813/19. Tento útulný 1+kk nedávno prošel kompletní rekonstrukcí s 2-letou zárukou na veškeré práce. Ať už plánujete v tomto bytě sami bydlet, anebo ho dále pronajímat, jedná se o mimořádně zajímavou nabídku. V rámci vlastního bydlení oceníte klidnou lokalitu s velkým množstvím okolní zeleně a dostatkem privátního parkovacího místa, přitom ale blízkost do centra (cca 10 minut od Anděla, kde je celé nákupní centrum a plná občanská vybavenost). Pokud plánujete byt pronajmout, tak se můžete těšit až na 5% zhodnocení Vaší investice, což je aktuálně v Praze nadprůměrné.
Byt má dvě okna na jižní světlou stranu, takže v bytě nikdy nebude tma ani zima. V domě funguje velmi dobře SVJ, není zadlužený a je zde natažený levný internet od poskytovatele Pe3ny.net. Byt má také nízké provozní poplatky (2 895 kč/měsíc včetně fondu oprav, viz ke stažení předpis záloh). Prodejní cena je bez provize (jsem přímý majitel) a bez právních služeb.

Lokalita
Byt se nachází v širším centru Prahy s výbornou dostupností jak do centra (autobusem č. 137 s frekvencí každých 7-8 minut a dobou jízdy 5 minut na metro B zastávku Anděl a OC Nový Smíchov.), tak mimo Prahu (3 minuty autem na městský okruh). Klidná lokalita ve staré zástavbě rodinných a bytových domů a současně blízko do centra. Občanská vybavenost je v této lokalitě také velmi dobrá: potraviny (Albert 500m a OC Nový Smíchov 2 km), venkovní sportoviště Mrázovka 1 km a zimní stadion Nikolajka 1 km. V okolí je také několik skvělých restaurací (Na Vinici, Na Farkáně), vinný sklep, místní výborné řeznictví a hned několik parků.

Rekonstrukce a vybavení
V bytě jsou položeny nové podlahy, rekonstrukcí prošla i koupelna a kuchyně (včetně rozvodů). Okna jsou plastová vybavená neprůhlednými foliemi pro vyšší pocit soukromí. Byt je napojený na centrální vytápění i ohřev teplé vody. Byt se nabízí částečně zařízený a to zejména zcela novou moderní kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů. Kompletně rekonstruovaná koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem s osvětleným zrcadlem, topným žebříkem a samostatně umístěnou toaletou. V bytě byly použity kvalitní materiály: dřevěná vícevrstvá podlaha, plastová okna s trojskly, nadčasový obklad a dlažba v koupelně, značkové spotřebiče v kuchyni, kvalitní vyštukování a perlinka na zdivu a tak dále. Dům prošel celkovou revitalizací, má novou střechu, stoupačky a vchodové dveře na čip. Okolo domu je uzavřený pozemek se zelení, možností grilovat za domem, má vjezd přes bránu a privátní parkování jen pro rezidenty.


Vhodné pro 1-2 lidi

5% návratnosti pronájmu

Po kompletní rekonstrukci

Klidná lokalita blízko centra

Fotogalerie

Video prohlídka bytu

Lokalita bytu

Byt je umístěný v klidné čtvrti Malvazinky, kousek od Anděla. Přesná adresa je Houdova 813/19, 158 00 Praha 5. V okolí se nabízí kompletní občanská vybavenost a blízká dostupnost do centra včetně MHD (autobus č. 137 je přímá linka na Anděl). Dům má své vlastní privátní parkování pouze pro rezidenty, oddělený automatickou bránou. Okolní zařízení:
  • Supermarket Albert
  • Restaurace Na Vinici
  • Restaurace Na Farkáně
  • Mateřská školka Peroutkova
  • Mateřská školka Parentes
  • Vinný sklípek U Madony
  • Finanční úřad Prahy 5
  • Kostel
  • Park Malvazinky
  • Zimní stadion Nikolajka
  • Venkovní sportoviště Mrázovka
  • Dětské hřiště Peroutkova
  • Trafika
  • Řeznictví Suchý
  • Masážní studio
  • Prodejna dárků a PC potřeb

Vybavení bytu

20-500 Mbit internet
Zcela nová koupelna a WC
Zcela nová kuchyň vč. spotřebičů
Nová plastová okna
Nová plovoucí podlaha
Opravené zdi a stropy
Kompletně nové rozvody
Centrální dálkové topení
Centrální ohřev teplé vody

Poplatky SVJ

# Poplatek za službu Částka
1 Topení 475 kč
2 Teplá voda 1 016 kč
3 Studená voda 263 kč
4 Elektřina spol. prostor 49 kč
5 Odvoz odpadu 39 kč
6 Úklid spol. prostor 46 kč
7 Provozní záloha 180 kč
8 Pojištění domu 29 kč
9 Odměna správce 143 kč
10 Fond oprav 654,80 kč
11 Zaokrouhlení 0,20 kč
12 Celkem 2 895 kč

Kontakt

Prohlídky jsou možné každý den v podvečerních hodinách, o víkendu po domluvě kdykoliv. Pro domluvení prohlídky prosím kontaktujte přímo majitele Davida: